My wishlist Oktober 2013

20 Oct

Het is weer eens tijd voor een wishlist! Het is nu bijna een jaar geleden, en er is het een en ander veranderd. ( Lees alles. ) Dus kijk gauw mee naar mijn wensen voor deze winter!

Er staan weer Uggs op mijn wishlist! Deze keer zijn het de mini’s, weet nog niet zeker in welke kleur. Ik vind de kleur hierboven heel praktisch, past overal bij enzovoort. Maar donkerblauw vind ik ook gaaf! Over de kleur ben ik dus nog niet helemaal uit…

Tsja, beetje een aparte foto misschien, maar ik zou heel graag een hoesje voor mijn telefoon willen. Klinkt apart want die kan je overal wel kopen, maar ik heb een telefoon van het merk Huawei. Het model wat ik heb wordt niet meer verkocht en er zijn dus weinig hoesjes van. Op Ebay heb ik wel een paar leuke gezien, overigens is de foto hierboven niet van Ebay maar de doorzichtige vind ik wel heel leuk!

De gelly nagellakjes van Barry M, heb er afgelopen week een prachtige blauwe kleur van gekocht in Londen en ben meteen verliefd! Wat een goede kwaliteit en wat een gave kleur(en).  Hier wil ik er zeker meer van. Een review komt binnenkort en ook een shoplog van Londen is snel te zien op de site.

En dan zeker wel het duurste van deze wishlist…. Een scooter. En dan het liefst nog eentje zoals hierboven. Maar zo’n scooter alleen al is super duur en dan nog je rijbewijs. Dit blijft echt een wens. En ja ik moet mijn rijbewijs, ook van auto, zelf betalen. Omdat ik een uur naar school moet fietsen lijkt dit me super handig, maar qua geld is het niet haalbaar. Waarom vragen ze toch overal geld voor? 

Dit was alweer mijn wishlist van deze tijd. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

Wat staat er momenteel op jullie wishlist?

Alle afbeeldingen komen van http://www.google.nl

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: